Başkan Doğan, köylerde yapılan çalışmaları inceledi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2014 seçimlerinde İzmit Belediyesi'ne bağlanacak olan köylerde incelemelerine devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2013 13:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Doğan, köylerde yapılan çalışmaları inceledi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2014 seçimlerinde İzmit Belediyesi'ne bağlanacak olan köylerde incelemelerine devam ediyor. Başkan Doğan son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen Mecidiye Köyü ile Akmeşe arasında bulunan yoldaki çalışmaları inceledi.

Köylerde yoğun bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Başkan Doğan, " Tüm köylerimizde çalışmalarımıza hız verdik. İzmit ilçesi genelinde olduğu gibi köylerde de Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve benim sıkı takibimizde yürütülen çalışmalar sayesinde köylerimiz şehir merkezi ile benzer standartlara kavuşacak" dedi.

Köylerde yapılan çalışmaları sık sık denetlediğini ifade eden Doğan, " Mecidiye Köyü ile Akmeşe arasında bulunan 5 bin metrelik yolda yapılan çalışmalarda 32 bin 800 ton malzeme kullanıldı. Bu kapsamda yollar asfalta hazır hale getirildi. Yollar 9 metreye kadar genişletilerek virajlar ve ani kod farklılıklarının önüne geçildi. Böylece vatandaşların daha güvenli yolculuk yapmasına olanak sağlandı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber